Glasvezel in Land van Swentibold is dichterbij dan ooit

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Born, Buchten, Holtum, Grevenbicht, Obbicht, Papenhoven, Schipperskerk, Graetheide, Limbricht, Einighausen, Guttecoven en Nieuwstadt. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 14 juli 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. En niet alleen in de dorpen, ook inwoners uit het buitengebied van Land van Swentibold kunnen zich aanmelden voor glasvezel.

Glasvezel Informatiepunt opening 6 mei

DELTA Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt aan de Kerkstraat 16 in Born. De officiële opening is donderdag 6 mei om 16.00 uur. In deze tijdelijke winkel vertelt Deltafiber de inwoners alles over glasvezel en beantwoorden ze graag alle vragen. Ook is het mogelijk om hier een abonnement af te sluiten. Kijk voor de actuele openingstijden op gavoorglasvezel.nl.

Online informatieavonden op 18 & 20 mei

Op dinsdag 18 mei en donderdag 20 mei organiseert DELTA Fiber Netwerk om 19.30 uur een online informatieavond voor inwoners van het Land van Swentibold. Tijdens deze avonden wordt een presentatie gegeven waarin alles over glasvezel én over de campagne uitgelegd wordt. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. De informatieavond vindt online plaats. Aanmelden kan via gavoorglasvezel.nl.

Bij Delta Fiber heeft u de keuze uit meerdere providers. Daarom wijzen wij op de regelmatig gehouden providers tests bij de Consumentenbond: Test in het eerste kwartaal van 2021